Kennel Riverroom

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Har du lyst kan du skrive en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

E-post Nettside 15. okt, 2011

Unni

Hei
ser det har blitt bebbiser hos dere :) Gratulerer :) Ønsker dere fortsatt en fin senhøst.
Hilsen Jubelgjengen i bygda !!

E-post 7. okt, 2011

Marit

Nå er jeg skikkelig spent! Hvordn går det med de kommende mødrene? Nærmer seg nå...
Drømmer om DSG, og gleder meg til det blir min tur.
Og igjen 1000 takk for gode råd og tips.
Lykke til!

E-post Nettside 31. aug, 2011

Ina

Så gøy at dere skal få nye kull... Veldig går å følge med. Til alle som vurderer valper her i fra kan jeg fortelle at vi har bare positive opplevelser, og har fått verdenflotteste og snilleste hund. Lett å trene med og glad i barn. Det er en kjempeflott rase.

E-post 15. jul, 2011

Ruben

Her kommer en liten sommer hilsen fra "Theodorsen" (slapper av m matfar på jobben) som flytter til Haugesund i slutten av året sammen med resten av familien. Lykke til med nye kull! Skal anbefale dere til alle oppegående vi kjenner som har lyst på verdens beste rase:)

E-post 8. jun, 2011

Lars Portch

Hallo:-) Vurderte JRT jeg men syns de var litt for...mye? Så etter ett år med frem å tilbake ble det en omplasseringshund av en rase jeg ikke hadde vurdert overhode.Staffordshire Bull Terrier.Ei som hadde vært litt uheldig med eier nr 1.SÅ fant jeg ut om DSG....Men men.Da hadde Molly alt kommet,så det var kansje like greit,for hu er så go så.Å har en liten DSG-kompis på elverum ved navn David Astasønn den satt.Hu bærer jo litt preg av å ikke har hatt det bra(satt alene på ett rom 90% av tiden som valp å unghund så litt diffust kroppspråk å misforstår litt sjøl og av å til),men David er en forståelsesfull kar:-) Hu er SÅ laidback å sær i valget av venner,men David er en av de få hu "leker" med.Dvs,hu leker ikke hu,men liker å ha en å vimse rundt med. Har virkelig fått sansen for DSG.

E-post Nettside 7. mai, 2011

Heidi

En litt forsinket bursdagshilsen til Emma og Argos sitt kull. Tenk at de ble 9 år den 3 mai :)) Balder hilser så mye til dere. Er så utrolig glad for å ha en hund med så god mentalitet og ikke minst et godt forbilde for hundene på min kennel. Tusen takk Anne Grete og Arnt for den eiegode hunden :) ( bildet tatt for 2 uker siden)

E-post 17. mar, 2011

Ranveig

Hei
Dere har en kjempefin web-side her. Den var veldig informativ.
Jeg er litt på "jakt" etter valp. Vi har snakket mye om det i familien og kommet fram til at vil ønsker denne hunderasen. Kan dere hjelpe??

E-post Nettside 3. jan, 2011

Ina

Ville bare ønske dere et godt nytt år, og fortelle dere at Turid har det veldig bra!
Hilsen Ina, Pål og Turid

E-post 24. des, 2010

Sylvia

Ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år. Hilsen Nemi, Tea, Emmi, Sylvia og Ole Petter.

E-post 23. des, 2010

Åsa og Bjørn

Hei!

Ønsker dere alle sammen en riktig god jul og et godt nytt år!
Hilsen Åsa, Bjørn og Troja av Riverroom

E-post Nettside 20. des, 2010

Unni

Hei,
titter innom for å ønske dere en GOD JUL og GODT NYTT ÅR!!
Hilsen Zilver,Custer og Unni

E-post 12. jul, 2010

Christina Kairies

Iris også, var ikke meningen å utelate henne!

E-post 12. jul, 2010

Christina Kairies

Hei! Det hadde vært gøy å se noen bilder av Trulte, og Petra og Clara også såklart. Hadde vært så gøy å se hvor like eller ulike de er fra Lily:) Håper dere har tid til å legge inn et par en dag. God sommer!

E-post Nettside 22. jun, 2010

arnhild eriksen

Hei på dere,tusen takk for sist!Her kommer bare ensommerferie hilsen;endelig sommer!Vi må treffes i ferien en gang!Håper det er bra med dere alle!Aron trives med sommeren,går ut og inn som han vil!sommer hilsen fra oss i Furnes!!

E-post Nettside 26. apr, 2010

Linda

Hei på dere.
Koselig å snakke med dere igår :) som alltid :)
Trulte er bare så utrolig god og fin. Skal bli moro å følge henne fremover :)
Klem fra Linda

Nyeste kommentarer

01.02 | 10:35

Takk, for henvendelsen.
Vi har ikke planer om valper i den nærmeste framtid.

29.01 | 13:08

Vi er et voksent aktivt par som er mye på tur. Vi har begge vokst opp med hund, og har begge vært hundeeiere tidligere. Vi har planlagt å kjøpe dansk svensk gårdshund de siste 2 årene.

Del denne siden