Kennel Riverroom

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Har du lyst kan du skrive en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

E-post 23. apr, 2010

Silje Løvaas

Hei! Jeg ville bare si at du, anne grethe får en kopi av særoppgaven når jeg har fått den tilbake av læreren min! Milli har det bare bra. Jeg tror hun liker veldig godt at det er sol og varmt fordi hun ligger på siden og bare nyter det på gulvet der solen skinner gjennom ruten!! Håper dere har det fint=) snakkes! Klemmer fra Silje 13 og milli 2 år fra Asker=)

E-post 4. mar, 2010

Silje L

Hei!! jeg skriver en særoppgave på skolen og lurte på om noen kunne skrive litt om utseende, historien bak denne rasen og litt om trening og sånt som de trenger! Forresten, Milli har det veldig bra og leker ute i sneen hver dag. Håper dere har det fint!

PS. Jeg lurte også på hva de mener med at det er en markert stopp! hva er en stopp? svar gjerne før 12.mars!!klem fra Milli som er en av valpene til Petra og meg Silje 13 år<3 :-)

E-post 26. feb, 2010

Christina Kairies

Hei! her kommer en liten oppdatering fra Lily og oss. Hun er en praktfull hund og gir oss så masse glede hver dag og natt. Skikkelig tøffing som elsker å terge pusen (som forøvrig blir mer og mer tålmodig med det nye barnet.)

E-post 21. feb, 2010

Ruben Eriksen

Sender en hilsen fra kalde og vinterfulle Årnes. Theodor trives best inne men tar gjerne turen ut også for en liten gåtur til postkassa:) Vi med Tehodor sender en hilsen til familien i Åmot og de andre søsknen som nå befinner seg i vidt og bredt i det ganske lang:)

E-post 13. feb, 2010

Sylvia

Hei hei nå er det jammen bare en uke til vi kan hente lille Nemi å vi gleder oss kjempemasse til å få henne hjem.:) Det blir så spennende å se hvordan kattene her reagerer på det nye familiemedlemmet.:) Hilsen alle oss i Åslia.

E-post Nettside 4. feb, 2010

Ina

Tusen takk for hyggelig møte på søndag. Det var utrolig kos å endelig få møte valpene, ikke minst Turid. Vi gleder oss utrolig mye til å få henne hjem.. :) sees om to uker!

E-post 29. jan, 2010

Margrethe

herregud for en nydeli hund som e hos dåkker å vente på å bli henta, heldivis ikke længe ijænn nu:) vi glæde åss kjæmpe mye til å få han lille max hjæm =)

E-post Nettside 21. jan, 2010

Arnhild

Hei Anne Grete og Arnt,,det er så morro å følge med på Petras og Iris sine valper.Veldig flotte alle sammen:Valp nr.4 til Iris minner meg litt om Aron når han var på samme ukestadige.Du henger vel i stroppene om dagen,med 9 små i huset?Ha fortsatt en fin valpetid.Hilsen fra oss Furnes.

E-post Nettside 19. jan, 2010

Roy Leirvik

Hei. Så fine valpene til Petra er!! Skal prøve å komme og hilse på dem før de reiser!! Det er en del som skjer her om dagen nemlig. har fått 4 valper selv:) Hils de andre i Slemdalen.

E-post 18. jan, 2010

Christina Kairies

Så fin og tålmodig Kårepusen er. Alltid like spennende hver uke nå å se på oppdateringene. Det meste er klart her i heimen også, så nå er det bare noen ukers venting igjen:)

E-post 28. des, 2009

Sylvia

Hei, så fine valper Iris fikk, dette blir spennende fremover. :)
hilsen Sylvia.

E-post Nettside 28. des, 2009

arnhild

Hei igjen,,følger med,det er så spennende,derfor vil vi få gratulere Iris med flotte valper.Litt av en gjeng med valper i romjula.Lykke til vi snakkes.Hilsen oss 3 i Åsa.

E-post Nettside 23. des, 2009

ina og pål

Hei,
valpene til Petra er nydelige! Vi er så spente på hvordan det går med Iris, er innom å ser på siden deres hver dag for å se hvordan det går.

Ønsker dere alle en god jul, og krysser fingrene for at vi får en liten julevalp :)

mvh
Ina og Pål

E-post 20. des, 2009

Silje Løvaas

Hei! Har dere det bra? Milli som er en av de mange døtrene til Petra har det bare bra=) Hun elsker snøen og baser og leker i den. Håper Petra har det bra og at de nye valpene koser seg i den nye verdenen. GOD JUL OG GODT NYTT ÅR. Klemmer fra meg Silje og Milli i Asker<3

E-post Nettside 18. des, 2009

wenche

Gratulerer med fine valper på Petra lykke til videre,god jul fra alle oss i Brumund

Nyeste kommentarer

01.02 | 10:35

Takk, for henvendelsen.
Vi har ikke planer om valper i den nærmeste framtid.

29.01 | 13:08

Vi er et voksent aktivt par som er mye på tur. Vi har begge vokst opp med hund, og har begge vært hundeeiere tidligere. Vi har planlagt å kjøpe dansk svensk gårdshund de siste 2 årene.

Del denne siden