Kennel Riverroom

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Har du lyst kan du skrive en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

E-post Nettside 18. des, 2009

Arnhild Eriksen

Hei på dere;;så er fødselen over for Petra,så runde og fine valper da.Det er så en får lyst på en til.Da er det bare og vente på Iris,blir spennende.Lykke til med alle valpene:å så må dere ha en riktig god jul og ett godt nyttår.Hilsen oss tre i Furnesåsen.

E-post 17. des, 2009

Sylvia

Hei vi vil ønske dere en riktig god jul, vi følger spent med på siden deres nå å håper alt går bra med valping på hundene.
Hilsen Sylvia, Tea og Ole Petter.

E-post 15. des, 2009

Hege

Kjempeflott hjemmeside=) VELDIG bra info angående kjøp av hund og ting man bør tenke på. Seriøst og bra! Og ellers mange pene hunder=) Sender bilde av hunden min, Gledi, som er blanding av finsk spets og norbotten spets.

Mvh Hege

E-post 14. des, 2009

Familien Berg Rudlang

Hei!
En liten hilsen fra Toten med ønske om en riktig god jul og et godt nytt år! Lilli er i full fart og ser ut til å trives godt! Blir gøy å se hvordan hun takler pynt og pakker....jeg tror vi binder fast juletreet i år... ;o)

E-post 13. des, 2009

wenche nybakk

Hei hei Anne Grethe og co!
Følger med som bare det på hjemmesiden deres, nå må dem vel snart komme:)Vi venter i spenning her i Oslo.
Wenche og Claes Gøran

E-post 11. des, 2009

Christina Kairies

I natt drømte jeg at det ble valper! Tre tisper ble det visst, og to eller tre hanner. Nå er vi kjempespente alle sammen:)

E-post Nettside 9. des, 2009

arnhild eriksen

Hei Anne Grete og Arnt,,ville sende dere en førjulstanke i den travle tid:Får huset fult av små valper i julen.Det må bli en minnerik julekveld.Håper det er bra med dere alle,vi og Aron trives,gutten vår vokser og gegynner og bli mann,,,hærlig gutt.Hilsen fra oss tre i Furnesåsen.

E-post 30. nov, 2009

Silje og Mathias

Hei vi har en hund fra dere som vi er blitt veldig glad i. hun heter Milli. Vi vil bare si at det går bra med henne! God jul klemmer fra oss på Bergtun

E-post 22. nov, 2009

kent- emil

hei, jeg og min samboen ønsker og få hund. dette er en hund såm vi føler passer for oss. vi har sett på nettet på flere sider, og ønsker oss valp før jul, er dette mulig? eller er det forsent nå.. vi har brukt kanje litt lang tid på og finne en passende hund....

E-post Nettside 7. nov, 2009

Laila Redlund

Hej Norge. vilka kempefina hundar ni ser ut att ha. Jag hittade er hemsida på Canis.se och blev nyfiken så nu har jag snurrat runt och kikat. Jag kommer att titta in fler gånger för jag tycker om det jag ser. Väl mött igen

E-post 26. okt, 2009

Sylvia R Skjøthaug

Hei jeg og min samboer er på utkikk etter DSG hund og nå driver vi og undersøker litt rundt etter valper, det er så lange ventelister og vi venter og venter og har enda ikke fått tak i valp, så jeg lurer på om dere har lang venteliste?? hilsen Sylvia

E-post 25. okt, 2009

Vigdis og Odd Vidar

Takk for sist. Sender en hilsen til gjesteboken deres fra feri i Vesterålen i sommer. Karun tilpasser seg det meste veldig bra. Hun syntes det var interessant og være med på fisking i båt. Det var mye morro å følge med på av måker og fisk. Det er veldig koselig og mye selskap å ha henne med. Vi høres. Hilsen Karun, Vigdis og Odd Vidar.

E-post 13. okt, 2009

silje grefsrud

hei. vi vurderer sterk og skaffe oss hund med tanke på jakt på hare, jeg leser at beagel opprinnelig er antagelig avlet frem for dette men ser at den ofte blir brukt til rådyr. mener du at den egner seg best til rådyr eller vil den kunne ha like gode egenskaper til hare? om du kunne svare om det og kanskje begrunne godt for meg så vil kanskje avgjørelsen komme litt nærmere til vilken hunderase vi ender opp med. det skal sies at hos oss er også hunden en familie hund i en familie på 4, (5 med vår jack russel)så også derfor vi heller mot beagel med tanke på egenskaper som familie hund.

E-post Nettside 11. okt, 2009

Iselin Jünge Vestad

hei :)
dere har noen flotte hunder og jeg begynner å få mer og mer interesse for beagle. Er det en type hund som kan være ok til en førstegangshund?. og driver dere med oppdrett av beagel?.
ta gjærne kontakt med meg på mail.
venlig hilsen iselin

E-post Nettside 27. sep, 2009

arnhild

Hei Anne Grete og Arnt,her kommer bare en liten høsthilsen fra oss tre på furnes,håper at alt er bare bra med dere.Og takk for sist,det var så koselig.Treffes vel på hamar til helgen?

Nyeste kommentarer

01.02 | 10:35

Takk, for henvendelsen.
Vi har ikke planer om valper i den nærmeste framtid.

29.01 | 13:08

Vi er et voksent aktivt par som er mye på tur. Vi har begge vokst opp med hund, og har begge vært hundeeiere tidligere. Vi har planlagt å kjøpe dansk svensk gårdshund de siste 2 årene.

Del denne siden