Kennel Riverroom

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Har du lyst kan du skrive en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

7. apr, 2021

Katrine Henriksen

Sender en hilsen fra Captain (Doffen 2013). Han er helt fantastisk og er hele familiens beste venn! Begynner å bli en voksen mann, med en nydelig «personlighet»!

17. aug, 2020

Ole Andreas Sæther

Ei sommerhelsing frå Sunnmøre. Theodor i godstolen til bestefar

25. mar, 2015

Vigdis Anderssen

En hilsen til fra Karun og hennes gode venn Tjoby.

25. mar, 2015

Vigdis Anderssen

En hilsen fra oss og vår fantastiske Karun som vi fikk av dere. En nydelig hund som vi er så glade i. Karun er fortsatt meget sprek, og har hatt en god venn nå i mange år, som hun er kjempeglad i.Det er Tjoby, som snart blir 11 år, en blandingshund, som
min sønn ikke lenger kunne ha.Karun er trygg og glad og kosete, og det er nydelig å se hvor glade disse 2 hundene er i hverandre.

Nettside 16. mar, 2014

Irene

En liten hilsen fra Luna som snart fyller 12 år :) (datter av Emma og Argos)

13. mai, 2013

Lene

Hei og takk for hilsen - koselig at du følger med, og gratulerer som besteforeldre til 8 stykker til ;o) Alle er friske og fine, fødselsvekten var på hele 196g i snitt! Legger ut flere bilder etterhvert.

18. feb, 2013

Arnhild Eriksen

Hei Anne Grete og Arnt.Har sittet og sett på noe helt utrolige fine bilder av Petras valper,dem er jo helt skjønne,,,gleder meg til å se dem live.Planen er at vi kommer en tur på søndag.Vi gleder oss!!

20. jan, 2013

Ole Andreas Sæther

Godt Nytt År frå Theodor. Det går veldig bra her på Sunnmøre, Theodor er ein veldig god gutt. Elsker turer, hundetreff og å kose.
Han er også litt av ein sammler, når han får leker så gjemmer han dei både her og der.

13. jan, 2013

Reidun

Hei :) Gratulere med småtasser . De ser helt herlige ut.Ønsker dere og valpene alt godt:)
Reidun og Arne

3. des, 2012

Lene Birgit Berg

Gratulerer så mye med Petter'n ! Så gøy :) Hilsen alle oss i Kennel Lillita

9. sep, 2012

Ole Andreas Sæther

Hei
Då har Theodor flyttet fra Haugesund og til Ulsteinvik, her bor han sammen med Livangens Pippi Langstrømpe, Ole og Kirsti.
Det har gått bra så langt, vi er spent på fortsettelsen. Vi er svært glade for at Ruben valge oss for å ta vare på Theodor.

30. mar, 2012

Arnhild:,

Hei Anne Grete og Arnt.Vi og Aron vil få ønske dere en riktig god påske,håper alt står bra til med dere,de firebente også.Håper vi treffes snart,om ikke før,så ihvertfall den 20de mai.Vi skal feire påsken i Folldal som vanlig.

Nettside 3. des, 2011

Unni

Hei
har tittet på de nye bildene av bebbisene,så gossine de er,ønsker dere en fin adventstid :)
Hilsen fra jubelgjengen i bygda

Nettside 30. okt, 2011

Roy Leirvik

Hei, lenge siden sist!
Gratulerer med nye kull. Hannhunder og nymåne stemmer godt det.
Kos dere. Håper vi sees/snakkes om ikke altfor lenge.
Mvh oss i Kennel Nordbrenna

22. okt, 2011

Reidun

Hei Anne Grete. Gratulere så mye med alle valpene . Godt å høre at alt er bra med mor, barn og matmor:) kos dere.
Reidun

Nettside 15. okt, 2011

Unni

Hei
ser det har blitt bebbiser hos dere :) Gratulerer :) Ønsker dere fortsatt en fin senhøst.
Hilsen Jubelgjengen i bygda !!

7. okt, 2011

Marit

Nå er jeg skikkelig spent! Hvordn går det med de kommende mødrene? Nærmer seg nå...
Drømmer om DSG, og gleder meg til det blir min tur.
Og igjen 1000 takk for gode råd og tips.
Lykke til!

Nettside 31. aug, 2011

Ina

Så gøy at dere skal få nye kull... Veldig går å følge med. Til alle som vurderer valper her i fra kan jeg fortelle at vi har bare positive opplevelser, og har fått verdenflotteste og snilleste hund. Lett å trene med og glad i barn. Det er en kjempeflott rase.

15. jul, 2011

Ruben

Her kommer en liten sommer hilsen fra "Theodorsen" (slapper av m matfar på jobben) som flytter til Haugesund i slutten av året sammen med resten av familien. Lykke til med nye kull! Skal anbefale dere til alle oppegående vi kjenner som har lyst på verdens beste rase:)

8. jun, 2011

Lars Portch

Hallo:-) Vurderte JRT jeg men syns de var litt for...mye? Så etter ett år med frem å tilbake ble det en omplasseringshund av en rase jeg ikke hadde vurdert overhode.Staffordshire Bull Terrier.Ei som hadde vært litt uheldig med eier nr 1.SÅ fant jeg ut om DSG....Men men.Da hadde Molly alt kommet,så det var kansje like greit,for hu er så go så.Å har en liten DSG-kompis på elverum ved navn David Astasønn den satt.Hu bærer jo litt preg av å ikke har hatt det bra(satt alene på ett rom 90% av tiden som valp å unghund så litt diffust kroppspråk å misforstår litt sjøl og av å til),men David er en forståelsesfull kar:-) Hu er SÅ laidback å sær i valget av venner,men David er en av de få hu "leker" med.Dvs,hu leker ikke hu,men liker å ha en å vimse rundt med. Har virkelig fått sansen for DSG.

Nettside 7. mai, 2011

Heidi

En litt forsinket bursdagshilsen til Emma og Argos sitt kull. Tenk at de ble 9 år den 3 mai :)) Balder hilser så mye til dere. Er så utrolig glad for å ha en hund med så god mentalitet og ikke minst et godt forbilde for hundene på min kennel. Tusen takk Anne Grete og Arnt for den eiegode hunden :) ( bildet tatt for 2 uker siden)

17. mar, 2011

Ranveig

Hei
Dere har en kjempefin web-side her. Den var veldig informativ.
Jeg er litt på "jakt" etter valp. Vi har snakket mye om det i familien og kommet fram til at vil ønsker denne hunderasen. Kan dere hjelpe??

Nettside 3. jan, 2011

Ina

Ville bare ønske dere et godt nytt år, og fortelle dere at Turid har det veldig bra!
Hilsen Ina, Pål og Turid

24. des, 2010

Sylvia

Ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år. Hilsen Nemi, Tea, Emmi, Sylvia og Ole Petter.

23. des, 2010

Åsa og Bjørn

Hei!

Ønsker dere alle sammen en riktig god jul og et godt nytt år!
Hilsen Åsa, Bjørn og Troja av Riverroom

Nettside 20. des, 2010

Unni

Hei,
titter innom for å ønske dere en GOD JUL og GODT NYTT ÅR!!
Hilsen Zilver,Custer og Unni

12. jul, 2010

Christina Kairies

Iris også, var ikke meningen å utelate henne!

12. jul, 2010

Christina Kairies

Hei! Det hadde vært gøy å se noen bilder av Trulte, og Petra og Clara også såklart. Hadde vært så gøy å se hvor like eller ulike de er fra Lily:) Håper dere har tid til å legge inn et par en dag. God sommer!

Nettside 22. jun, 2010

arnhild eriksen

Hei på dere,tusen takk for sist!Her kommer bare ensommerferie hilsen;endelig sommer!Vi må treffes i ferien en gang!Håper det er bra med dere alle!Aron trives med sommeren,går ut og inn som han vil!sommer hilsen fra oss i Furnes!!

Nettside 26. apr, 2010

Linda

Hei på dere.
Koselig å snakke med dere igår :) som alltid :)
Trulte er bare så utrolig god og fin. Skal bli moro å følge henne fremover :)
Klem fra Linda

23. apr, 2010

Silje Løvaas

Hei! Jeg ville bare si at du, anne grethe får en kopi av særoppgaven når jeg har fått den tilbake av læreren min! Milli har det bare bra. Jeg tror hun liker veldig godt at det er sol og varmt fordi hun ligger på siden og bare nyter det på gulvet der solen skinner gjennom ruten!! Håper dere har det fint=) snakkes! Klemmer fra Silje 13 og milli 2 år fra Asker=)

4. mar, 2010

Silje L

Hei!! jeg skriver en særoppgave på skolen og lurte på om noen kunne skrive litt om utseende, historien bak denne rasen og litt om trening og sånt som de trenger! Forresten, Milli har det veldig bra og leker ute i sneen hver dag. Håper dere har det fint!

PS. Jeg lurte også på hva de mener med at det er en markert stopp! hva er en stopp? svar gjerne før 12.mars!!klem fra Milli som er en av valpene til Petra og meg Silje 13 år<3 :-)

26. feb, 2010

Christina Kairies

Hei! her kommer en liten oppdatering fra Lily og oss. Hun er en praktfull hund og gir oss så masse glede hver dag og natt. Skikkelig tøffing som elsker å terge pusen (som forøvrig blir mer og mer tålmodig med det nye barnet.)

21. feb, 2010

Ruben Eriksen

Sender en hilsen fra kalde og vinterfulle Årnes. Theodor trives best inne men tar gjerne turen ut også for en liten gåtur til postkassa:) Vi med Tehodor sender en hilsen til familien i Åmot og de andre søsknen som nå befinner seg i vidt og bredt i det ganske lang:)

13. feb, 2010

Sylvia

Hei hei nå er det jammen bare en uke til vi kan hente lille Nemi å vi gleder oss kjempemasse til å få henne hjem.:) Det blir så spennende å se hvordan kattene her reagerer på det nye familiemedlemmet.:) Hilsen alle oss i Åslia.

Nettside 4. feb, 2010

Ina

Tusen takk for hyggelig møte på søndag. Det var utrolig kos å endelig få møte valpene, ikke minst Turid. Vi gleder oss utrolig mye til å få henne hjem.. :) sees om to uker!

29. jan, 2010

Margrethe

herregud for en nydeli hund som e hos dåkker å vente på å bli henta, heldivis ikke længe ijænn nu:) vi glæde åss kjæmpe mye til å få han lille max hjæm =)

Nettside 21. jan, 2010

Arnhild

Hei Anne Grete og Arnt,,det er så morro å følge med på Petras og Iris sine valper.Veldig flotte alle sammen:Valp nr.4 til Iris minner meg litt om Aron når han var på samme ukestadige.Du henger vel i stroppene om dagen,med 9 små i huset?Ha fortsatt en fin valpetid.Hilsen fra oss Furnes.

Nettside 19. jan, 2010

Roy Leirvik

Hei. Så fine valpene til Petra er!! Skal prøve å komme og hilse på dem før de reiser!! Det er en del som skjer her om dagen nemlig. har fått 4 valper selv:) Hils de andre i Slemdalen.

18. jan, 2010

Christina Kairies

Så fin og tålmodig Kårepusen er. Alltid like spennende hver uke nå å se på oppdateringene. Det meste er klart her i heimen også, så nå er det bare noen ukers venting igjen:)

28. des, 2009

Sylvia

Hei, så fine valper Iris fikk, dette blir spennende fremover. :)
hilsen Sylvia.

Nettside 28. des, 2009

arnhild

Hei igjen,,følger med,det er så spennende,derfor vil vi få gratulere Iris med flotte valper.Litt av en gjeng med valper i romjula.Lykke til vi snakkes.Hilsen oss 3 i Åsa.

Nettside 23. des, 2009

ina og pål

Hei,
valpene til Petra er nydelige! Vi er så spente på hvordan det går med Iris, er innom å ser på siden deres hver dag for å se hvordan det går.

Ønsker dere alle en god jul, og krysser fingrene for at vi får en liten julevalp :)

mvh
Ina og Pål

20. des, 2009

Silje Løvaas

Hei! Har dere det bra? Milli som er en av de mange døtrene til Petra har det bare bra=) Hun elsker snøen og baser og leker i den. Håper Petra har det bra og at de nye valpene koser seg i den nye verdenen. GOD JUL OG GODT NYTT ÅR. Klemmer fra meg Silje og Milli i Asker<3

Nettside 18. des, 2009

wenche

Gratulerer med fine valper på Petra lykke til videre,god jul fra alle oss i Brumund

Nettside 18. des, 2009

Arnhild Eriksen

Hei på dere;;så er fødselen over for Petra,så runde og fine valper da.Det er så en får lyst på en til.Da er det bare og vente på Iris,blir spennende.Lykke til med alle valpene:å så må dere ha en riktig god jul og ett godt nyttår.Hilsen oss tre i Furnesåsen.

17. des, 2009

Sylvia

Hei vi vil ønske dere en riktig god jul, vi følger spent med på siden deres nå å håper alt går bra med valping på hundene.
Hilsen Sylvia, Tea og Ole Petter.

15. des, 2009

Hege

Kjempeflott hjemmeside=) VELDIG bra info angående kjøp av hund og ting man bør tenke på. Seriøst og bra! Og ellers mange pene hunder=) Sender bilde av hunden min, Gledi, som er blanding av finsk spets og norbotten spets.

Mvh Hege

14. des, 2009

Familien Berg Rudlang

Hei!
En liten hilsen fra Toten med ønske om en riktig god jul og et godt nytt år! Lilli er i full fart og ser ut til å trives godt! Blir gøy å se hvordan hun takler pynt og pakker....jeg tror vi binder fast juletreet i år... ;o)

13. des, 2009

wenche nybakk

Hei hei Anne Grethe og co!
Følger med som bare det på hjemmesiden deres, nå må dem vel snart komme:)Vi venter i spenning her i Oslo.
Wenche og Claes Gøran

11. des, 2009

Christina Kairies

I natt drømte jeg at det ble valper! Tre tisper ble det visst, og to eller tre hanner. Nå er vi kjempespente alle sammen:)

Nettside 9. des, 2009

arnhild eriksen

Hei Anne Grete og Arnt,,ville sende dere en førjulstanke i den travle tid:Får huset fult av små valper i julen.Det må bli en minnerik julekveld.Håper det er bra med dere alle,vi og Aron trives,gutten vår vokser og gegynner og bli mann,,,hærlig gutt.Hilsen fra oss tre i Furnesåsen.

30. nov, 2009

Silje og Mathias

Hei vi har en hund fra dere som vi er blitt veldig glad i. hun heter Milli. Vi vil bare si at det går bra med henne! God jul klemmer fra oss på Bergtun

22. nov, 2009

kent- emil

hei, jeg og min samboen ønsker og få hund. dette er en hund såm vi føler passer for oss. vi har sett på nettet på flere sider, og ønsker oss valp før jul, er dette mulig? eller er det forsent nå.. vi har brukt kanje litt lang tid på og finne en passende hund....

Nettside 7. nov, 2009

Laila Redlund

Hej Norge. vilka kempefina hundar ni ser ut att ha. Jag hittade er hemsida på Canis.se och blev nyfiken så nu har jag snurrat runt och kikat. Jag kommer att titta in fler gånger för jag tycker om det jag ser. Väl mött igen

26. okt, 2009

Sylvia R Skjøthaug

Hei jeg og min samboer er på utkikk etter DSG hund og nå driver vi og undersøker litt rundt etter valper, det er så lange ventelister og vi venter og venter og har enda ikke fått tak i valp, så jeg lurer på om dere har lang venteliste?? hilsen Sylvia

25. okt, 2009

Vigdis og Odd Vidar

Takk for sist. Sender en hilsen til gjesteboken deres fra feri i Vesterålen i sommer. Karun tilpasser seg det meste veldig bra. Hun syntes det var interessant og være med på fisking i båt. Det var mye morro å følge med på av måker og fisk. Det er veldig koselig og mye selskap å ha henne med. Vi høres. Hilsen Karun, Vigdis og Odd Vidar.

13. okt, 2009

silje grefsrud

hei. vi vurderer sterk og skaffe oss hund med tanke på jakt på hare, jeg leser at beagel opprinnelig er antagelig avlet frem for dette men ser at den ofte blir brukt til rådyr. mener du at den egner seg best til rådyr eller vil den kunne ha like gode egenskaper til hare? om du kunne svare om det og kanskje begrunne godt for meg så vil kanskje avgjørelsen komme litt nærmere til vilken hunderase vi ender opp med. det skal sies at hos oss er også hunden en familie hund i en familie på 4, (5 med vår jack russel)så også derfor vi heller mot beagel med tanke på egenskaper som familie hund.

Nettside 11. okt, 2009

Iselin Jünge Vestad

hei :)
dere har noen flotte hunder og jeg begynner å få mer og mer interesse for beagle. Er det en type hund som kan være ok til en førstegangshund?. og driver dere med oppdrett av beagel?.
ta gjærne kontakt med meg på mail.
venlig hilsen iselin

Nettside 27. sep, 2009

arnhild

Hei Anne Grete og Arnt,her kommer bare en liten høsthilsen fra oss tre på furnes,håper at alt er bare bra med dere.Og takk for sist,det var så koselig.Treffes vel på hamar til helgen?

Nettside 13. jun, 2009

Elin Nahanni Leikvangmoen

Hei.
..og takk for hyggelig hundeprat på telefon.
Det er med stor interesse jeg leser om gårdshunden, gleder meg til å få møte dem. Ha en god helg.
c",)
Mvh Elin og Flokken

Nettside 12. mai, 2009

Unni

Hei,håper det er bra med dere,ønske dere en fin sommer med mye morro med de 4-beinte vennene.Hilsen Jubelgjengen.

Nettside 8. mai, 2009

Arnhild

Hei Anne Grete og Arnt.Takk for sist,det var en fin dag i Stangehallen.Aron er sååå flink.Følger med valpene til Clara,dem er jo så fine da.Dem er vel snart reiseklare?Da blir det vel stille i heimen.Dere må fortsatt ha en fin,fin sommer,,,den kommer nok.Så sees vi i juli en gang.Masse hilner fra oss tre i Furnesåsen.

Nettside 28. apr, 2009

Balder

Her kommer en liten hilsen fra Balder av Riverroom som søndag ble Norsk Viltsporchampion :)

19. apr, 2009

Inger S løvaas

Hei!
Ja nå har Milli blitt ett år og er på alle måter integrert som familiemedlem. Hun er en fantastisk liten hund som hele familien og omgangskretsen har blitt veldig glad i. Vi var inne på siden din i dag for å se på hvalpebildene av Milli, men de var tatt bort. Er det mulig å sende dem i en mail eller legge de ut igjen, kanskje som en underside under Petra, så kan man jo se alle hvalpene hennes etterhvert? Det er så moro å komme inn på siden din å mimre litt om hvor liten Milli en gang var....
Inger

Nettside 8. apr, 2009

Unni

Hei,titter innom dere for å ønske dere en GOD PÅSKE.Hilsen Unni og Jubelgutta.Custer hilser også.

Nettside 2. apr, 2009

Siff Johansen

Hei.
Flot side I har.
Glæd jer til at få hvalpe til sommer, jeg har just nu hvalpe efter Amanda´s Claes Gøran.
Han var på besøg hos mig i februar , hvor han parrede min tispe Hexen , og han blev desuden udstillet i Fredericia og fik titlen DKCH.. han er en herlig hund.
Resultatet af parringen blev... store sunde hvalpe, ja hele 7 stykker. 3 hanner og 4 tisper.

Nettside 2. mar, 2009

Mette

Hei! Skal hilse fra oss og Balder og si at vi er svært spent på valpene som er på gang:-) Det er ikke lenge igjen nå og vi håper mor har det bare bra. Lykke til videre og morsom at dere har laget egen bok om valpene. Dere må bare "rappe" bilder på hjemmesiden av Balder hvis dere vil det. klem Mette

Nettside 25. jan, 2009

Unni

Hei,har tasset litt rundt på siden deres,vi prates vel snart!Jeg gir beskjed vis vi begjynner å lea oss igjen,det har vært rolig nå.Hilsen Zilver,Kirin og Unni.

Nettside 22. jan, 2009

Mette Røstvær Foss

Hei Arnt-Steinar og Anne Grete! Takk for sist, håper turen hjem gikk fint. Håper søte Clara er i god form;-)Vi holder kontakten. Mette og Håkon med Balder

Nettside 13. jan, 2009

Arnhild Eriksen

Hei,håper at alt er bra med dere,må fortelle at jeg har laget egen side,,arons,ta en tur innom siden og fortell hva dere synes.Hilsen oss i Furnes.

Nettside 6. jan, 2009

Hege

bare legger til med hjemmeside, hvis du har lyst å titte innom;)

6. jan, 2009

Hege

hei, ser du har planlagt kull i disse tider, åssen går det?
vi ser oss rundt etter en lekekamerat som tilskudd til vår familie, vi har en DSG tispe født i august fra før. gi oss en lyd ;)

og vel godt nyttår ;)

Nettside 29. des, 2008

Unni

Hei,kikker innom for ønske dere et GODT NYTT ÅR.Hilsen jubelgutta og Unni

Nettside 24. des, 2008

anne

Hei på dere alle sammen.
Vi ønsker både to og firbeinte en God Jul og Et Riktig Godt Nytt År! Vi sees på nyåret.
Mvh hilsen Anne

19. des, 2008

arnhild

Hei på dere.Vil få ønske dere alle en riktig god jul og ett fredfullt nyttår.En varm julehilsen fra Aron,Arnhild ogPaul.

Nettside 19. des, 2008

Hilde

Hei Anne Grete

Tittet innom for å ønske dere alle en Fredfull Jul og Fremgangsrikt Nytt År.

Vi håper på noen treninger med dere i løpet av 2009 også.

Juleklem fra Hilde og jinten

Nettside 17. des, 2008

Unni

Hei,titter innom for å ønske dere en GOD JUL og et GODT NYTT ÅR.Hilsen Zilver,Kirin og Unni.

Nettside 16. des, 2008

Roy Leirvik

Hei på dere. Håper dere har det fint i Slemdalen og at vinteren er snill med dere. Ønsker om en god jul og et godt nytt år til dere fra oss i Kennel Nordbrenna.

14. des, 2008

Tor-Arne Hansen

Vi ønsker å hilse to- og firbente en riktig fin julefeiring, og et håp om et fredfullt godt nytt år!

Hilsen Jeanette, Mikke Fernando, Reidun og Tor-Arne i Bodø. Vi har det alle bare bra!

30. nov, 2008

Unni

Hei,tittet innom for å ønske dere en koslig adventstid,vi treffes vel snart igjen.Hilsen Unni og jubelgutta.

Nettside 24. nov, 2008

Birgitta

Hei igjen.
En ekstra hilsen til Clara fra Tia , de har jo mange felles slektninger!
Jeg sitter på nettet og leter etter bilder av slektninger. Men det er ikke så lett å finne.
Her er hjemmesiden til Tias oppdretter www.dansk-svensk-gardshund.se


Hilsen Birgitta, Tia og Tutta.

Nettside 22. okt, 2008

Birgitta

Hei!
Var innom siden deres og så på alle de flotte bildene!
Jeg har en liten gårdshund tispe som heter Tia og en boxer som heter Tutta.
Er så imponert over gårdshundens treningsiver og raske oppfattelse evne!

Hilsen Birgitta,Tutta og Tia

21. okt, 2008

Unni Flobak

HURRA..Gratulerer med Petra sitt CHAMPIONAT.Hilsen Unni og jubelgutta.

Nettside 6. okt, 2008

Balder

Da har mor bestemt at jeg skal på utstilling igjen, har aldri blitt kammet og stylet så mye som de siste mnd. Jeg traver ved sykkelen hver dag.
Gevinsten er muligens et farskap til sommeren... ville bare gi beskjed til sjølingan på Prærien :)))

Nettside 28. jun, 2008

Ingemar o Birgitta

Hej på Er

Vill bara önska Er en trevlig sommar. Samtidigt undrar vi hur det är med Påsan??

Hälsningar
Ingema o Birgitta

Nettside 22. jun, 2008

Linda

Hei,
TUSEN TAKK FOR HJELPEN MED CHICA, ANNE GRETE :D
Nå er det bare å vente...å vente....å vente.. :D
Håper vi snart ses igjen..
En stor klem fra Chica og Linda + resten av gjengen på Kennel Striolin

4. jun, 2008

Balder av Riverroom

Heisann
Her kommer en liten hilsen fra oss på Sunndalsøra. Balder er fremdeles ettersøkshund men har avansert litt med å gå konkurranse blodspor.Ingen sak for en erfaren sporhund. Se bilde der han ble prøvens 2 beste hund med HP og kjæresten Nanna på 1,5 år ble prøvens beste hund.Mange klemmer fra Balder, Nanna og Heidi.

3. jun, 2008

silje s.løvaas

Hei Anne grete!!
Jeg gleder meg kjempe mye til og få Milli(valp 3)
Jeg er så glad for at vi får henne:-)
Skal dere flytte forresten? det er bare noe jeg har sett på de andre meldingene andre har sendt inn.

Svar gjerne på pappa sin mail adresse:-)

Mvh
Silje

23. mai, 2008

Silje S.Løvaas

Hei!!
Jeg og lille broren min hadde lyst til å skrive her!
jeg er 11 og han er 9 år. Vi gleder oss til og få den ene tispen i kullet!:)
sees snart:) hilsen fra oss i Asker

4. mai, 2008

Ante

Hei å hå,takk for en fin dag i skogen, håper vi treffes snart att, hils Arnt og Emil.Hilsen øss i Stor byen.

27. apr, 2008

Tor-Arne Hansen

Vi følger med på hjemmesiden nesten daglig, er spent på å følge med valpene som vokser og er blitt skjønne! Alle har fått et hjem og det er jo hyggelig!
Hilsen Reidun og Tor-Arne

21. apr, 2008

Arnhild

Hei igjen.Så fine valpene har blitt,spesielt lillegutt,Aron da.veldig morro å få følge med utviklingen.Hilsen oss to på Furnes.

20. apr, 2008

Inger-Marie

Heisann.
Nydelige hunder dere har :)
Jeg og min samboer har lyst på hund, problemet er at samboeren min har allergi.
Vi har et par naboer som har fått seg dansk-svensk gårdshund, og ifølge dem er rasen allergivennlig.
Lurte derfor på om dette er tilfelle?

12. apr, 2008

Arnhild

Hei på dere.Herlig å se nye bilder av valpene,dem er såå fine.Vi to i Furnes følger spent med kan dere tro.Ha en fin helg.

8. apr, 2008

arnhild

gratulerer så mye med flotte valper.Her sto gleden i taket kan dere tro.Dere er flotte.Gleder oss.kos dere med valpene og hundene

Nettside 7. apr, 2008

anne

Hei på dere og gratulere så mye med valpene!
Det ble et stort og flott kull.
Håper alt står bra til. Dere må kose dere mye fremover. Det blir en spennende og aktiv tid nå!
mvh anne

5. apr, 2008

Tor-Arne Hansen


Spenningen stiger nu når Petra venter familieforøkelse. Vi håper at det går bra både med mor og barn !

26. feb, 2008

Ante Skaug

Hei på deg.
Så fin side dere har fått,lenge siden sist, må snart prates, skal hilse fra alle oss 4 her i oslo.

10. feb, 2008

Mona

Vi har planer om å kjøpe gårdshund når Otto blir litt eldre, siden Otto er en fantastisk oppdrager, og god kompis for alle små venner. Dere har er en veldig bra hjemmeside, og jeg liker veldig godt holdningene dere har.
Takk for titten.

Nettside 7. feb, 2008

Rita

Hei Anne Grethe!
Lenge siden! Fant jeg din nye hjemmeside:-) Den er jo blitt fin. Skal dere flytte også? Jaja, vi ses vel kanskje igjen en dag:-)
Hilsen Rita på Rena

28. des, 2007

Aina Lysø

Heisann!
Nydelige hunder! Er det mulig å skaffe seg en gårdshund som er kommet over valpestadiet?

Ønsker dere fortsatt en Riktig God Jul!-)

Aina Lysø

20. des, 2007

Hilde

Hei Anne-Grethe

Titter innom for å takke for en koselig juleavslutning. En god latter forlenger jo livet, så da blir vi vel gamle hele gjengen....Nyt julehelgen, så sees vi på nyåret.

Julehilsen fra Colliejinten

15. des, 2007

Tor-Arne Hansen

Dette ble en flott ny hjemmeside Anne-Grete.
Lykke til med flyttingen!

4. des, 2007

Kari Jordet Jervell

hei anne grete!så fine hunder dere har,og så fin hjemmeside!hilsen kari jj